[pro_ad_display_adzone id=”31515″]

مدارک مورد نیاز روادید اقامت سرمایه گذاری در آلمان

0

مدارک مورد نیاز روادید اقامت

مدارک مورد نیاز روادید اقامت سرمایه گذاری آلمان

بطور کلی مجموعه مدارک مورد نیاز برای درخواست اقامت از طریق سرمایه گذاری در آلمان به روش ثبت شرکت موارد ذیل می باشد .

باید کلیه متقاضیان در نظر داشته باشند مرجع تمام مدارک باید بر پایه اطلاع رسانی رسمی سایت سفارت آلمان در تهران باشد . چه بسا مدارک بیشتری سفارت آلمان با توجه به شرایط خاص هر متقاضی از وی درخواست نماید که ارایه نماید .

بنابر این ما در اینجا مدارک را بطور کلی اشاره کردیم و جزییات و کیفیت مدارک قطعا باید کارشناسی و بررسی شود .

همچنین در ذیل لینک دانلود مدارک مورد نیاز که توسط سفارت اعلام شده را درج کردیم که هر دو مورد را با دقت مطالعه نمایید .

فهرست مدارک مورد نیاز اقامت سرمایه گذاری :

– کلیه مدارک شخصی ، کپی پاسپورت،شناسنامه ،کارت ملی و کلیه پاسپورت های قبلی
– کلیه مدارک شرکت و کارخانه های ایران،کپی اساسنامه ، روزنامه رسمی ، جواز کسب
-کلیه مدارک معامله ی مهم شرکت ، کپی قرارداد ها و صورت حساب ها
– کلیه اموال ملکی: سند خامه، شرکت یا زمین
-بیوگرافی کامل از شخص و خانواده
– شرح حال شرکت
– ایده تجاری که در آلمان و اتحادیه اروپا اجرا خواهد شد.

توجه :
کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی یا آلمانی ترجمه گردد.

لینک مدارک مورد نیاز اقامت سرمایه گذاری در آلمان طبق آخرین به روزرسانی سایت سفارت آلمان  در ذیل :

لینک مدارک اقامت سفارت

لازم به ذکر است در سایت سفارت به طور کلی کلیه مدارک مورد نیاز رو اعلام کرده است ولی بدیهی است تنظیم و تهیه مدارک تجاری بر مبنای بیزنس پلان و شرایط شغلی متقاضی سرمایه گذاری در آلمان متفاوت می باشد .

شما می توانید جهت بررسی مدارک و مشاوره به بی هاو کو مراجعه نمایید . و یا در صورت تمایل به ثبت شرکت در آلمان و دریافت اقامت سرمایه گذاری از کارشناسان حرفه ای و با تجربه گروه بازرگانی ایران و آلمان – بی هاو کو بهره مند گردید.

بی هاو کو همراه و همگام با شما در کلیه مراحل سرمایه گذاری شما در آلمان

جهت اطلا در مورد شرایط ثبت شرکت در آلمان لینک ذیل را کلیک نمایید :

ثبت شرکت در آلمان

لینک کوتاه این صفحه جهت اشتراک گذاری

{     http://bhowco.ir/?p=33163   }

Share.

About Author

Leave A Reply